Kategoriler

2023 Makyaj Modası, 2023 Makyaj Trendleri Neler Olacak?

2023 Makyaj Modası, 2023 Makyaj Trendleri Neler Olacak?
  • Güzellik / Makyaj
  • 02/12/2021 23:49 | Son Güncellenme: 28/02/2023 22:46
  • 0
  • 944

 makyaj modası ve  makyaj trendlerinin en son ve bomba tüyoları ile yazımızı derledik. En trend en son haberleri bu yazımız da sizler için öyle bir derledik ki ! Bomba yazımız için sizlerleyiz. biliyorsunuz ki doğal tonlar ve sadelikten yanadır. Elmacık kemikleri , yüz kontürleri ve  keskin yüz hatları pek fazla tercih edilmedi. Bakır ve nude tonlarının göz farlarında ve dudaklarda hakimdi.

2023 makyaj trendleri ise bunların hepsini geride bırakacak. Derin gölgeli hatlar , buğulu eyeliner , mat ve koyu rujlar yeniden moda olacak.

2023’ün En güzel ve Trend Makyaj Modası

Şunu söylemeliyiz ki iyi ve kusursuz bir makyajın sırrı sağlıklı bir cilttir. Ve bir kaç tüyo daha verelim . Sizler için düzenlediğimiz bu konuda yardımcı olabilecek diğer yazılarımız ise şunlardır ;

  1. Yüz Şekline Göre Makyaj
  2. Göz Şekline Göre Makyaj, Göz Şekline Göre Makyaj Nasıl Yapılır?
  3. Doğru Makyaj Nasıl Yapılır ?
  4. Genel Makyaj Teknikleri ve Makyaj Hileleri
  5. Cilt Temizleyici Maske İle Cildinizi Güzelleştirin
2022 Makyaj Modası | 2022 Makyaj Trendleri

2023 Buğulu makyaj ve kaş modası

2023 Göz Makyaj Trendi

Bu yıl keskin eyelinerler , başlangıcı bitişi belli olan ve net eyelinerlar yerine buğulu eyeliner trend olacak. Bakır renkteki farlar her ıl olduğu gibi bu yılda tercih edilen renklerden biridir. Standartlaşmış olan kahverengi ve siyah göz kalemleri  yerine ; mürdüm ve tonlarında ki ışıltılı göz kalemleri oldukça sevilecek.  Gözaltı buğuları geçtiğimiz yıllarda unutulsa da bu sene tekrar revaçta olacak. Üstelik rengarenk versiyonlarıyla.

 

2022 Göz Makyaj Trendi

Buğulu kalem eyeliner yapılışı

Standart kahve ve siyah tonlarda sabitleşmiş kalem ve farlar yerine daha renkli ve ışıltılı renkler gözler de yerini alacak. Buğulu göz makyajına şimdiden alışmalısınız.

2023 Kaş Trendi

2020- 21 yıllarında oldukça etkilendiğimiz ve kaşların bakışları ne kadar etkilediğini anladığımız bir dönem oldu. Kaş sabitleyici jeller , kaş laminasyon işlemleri aynı hız da devam edecek gibi. Makyaj çantaların dan eksik olmayacak kaş jellerini taşımaya devam edeceğiz.

2022 Kaş Trendi

2023 Kaş Trendi , Kaş Laminasyonu

2023 Ten Makyaj Trendi

2023 yılında ten makyajında; yaz sezonun da ışıltılı görünümlerin tam tersine ; mat ve pürüzsüz görünümler yükselişe geçiyor. Parlaklığın vazgeçilmezi highlighter’lar yerini primer’lara bırakıyor.

2022 Ten Makyaj Trendi

2023 Ten Makyaj Trendi , elmacık kemik vurgusu

2023 yılında elmacık kemiklerinde; cesur bir tavır ön plana çıkıyor. Keskin gölgelerle belirlenmiş elmacık kemikleri likit allıklarla bütünleşecek.

2023 Dudak Makyaj Trendi

Dudaklar da geçtiğimiz yıllar da ki ; soft , glime , parlatıcılar yerine daha kırmızı ve kırmızı tonları hakim olacak. Kırmızı dudaklar çerçevelenmiş olarak oldukça revaçta olacak. Cesur dudaklar ön plana çıkarmak için öncelikle pürüzsüz ve temiz olması gerekir. Bunun için ” Canlı Bir Görünüm İçin Dudak Bakımı Nasıl Yapılır? ” yazımıza bakabilirsiniz.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ